Zijbalk weergeven
¡Lleva la seguridad y el estilo a otro nivel con Bobike y Momabikes!

Bij Momabikes willen we je meer bieden dan alleen fietsen; we willen ervoor zorgen dat elk aspect van je gezinsfietsbeleving veilig en comfortabel is. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met Bobike, een toonaangevend merk in kinderzitjes voor fietsen. Dit partnerschap biedt je de kans om te genieten van ritjes met je kinderen, waarbij maximale bescherming wordt gecombineerd met een stijlvol ontwerp.

Wat is Bobike?

Bobike is een Nederlands merk met meer dan 38 jaar ervaring in de productie van kinderzitjes voor fietsen. Hun focus ligt op het creëren van producten die niet alleen voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen, maar ook praktisch en esthetisch aantrekkelijk zijn. Bobike begrijpt dat jouw prioriteit de veiligheid van je kinderen is, en hun zitjes zijn ontworpen om een fietsbeleving te bieden die zowel veilig als plezierig is.

Wat maakt Bobike-producten uniek?

Bobike-producten zijn niet alleen functioneel; ze zijn ook ontworpen om in lijn te zijn met de huidige trends. Elk zitje combineert veiligheid met een eigentijdse en innovatieve stijl. Bij Bobike en Momabikes begrijpen we dat het gezinsleven voortdurend in beweging is. Met veel aandacht voor detail en functies die het gebruik vergemakkelijken, zijn deze zitjes ontworpen om te passen bij actieve levensstijlen, of je nu de kinderen naar school brengt, boodschappen doet of een fietstocht maakt.

Ontdek de Bobike zitmodellen

 Op momabikes.nl kun je nu kiezen uit vier beschikbare modellen op onze website, elk ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen:


1. Bobike Eco Mini Voorzitje

Het Bobike Eco Mini Voorzitje is perfect als je op zoek bent naar een compact en veilig zitje. Het ergonomische ontwerp en de dubbele wandconstructie bieden robuuste bescherming voor je kind. Bovendien zorgt het universele montagesysteem voor een gemakkelijke installatie op de meeste fietsen. Dit model is praktisch en stijlvol, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en elegante oplossing.


2. Bobike Mini Voorzitje

Het Bobike Mini Voorzitje is een uitstekende optie als je een vergelijkbare optie zoekt als het Bobike Mini Voorzitje, maar zonder het Eco-model. Met een elegant en compact ontwerp zijn zowel de zitting als de voetsteunen ontworpen om voldoende ruimte te bieden voor comfortabel zitten en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. De zitting is wasbaar en waterafstotend, met de nadruk op comfort en eenvoudig onderhoud. De dubbele wandconstructie zorgt voor robuuste bescherming, en het driepuntsgordelsysteem zorgt voor een veilige pasvorm. De in 5 posities verstelbare voetsteunen en het universele montagesysteem maken installatie op verschillende fietsen eenvoudig.


3. Bobike One Maxi EB-D Achterdrager Zitje

De Bobike One Maxi EB-D is ontworpen om met de groei van je kind mee te groeien. Het biedt eenvoudige aanpassingen met één hand en voetsteunen die in 12 posities verstelbaar zijn. Het EB-D montagesysteem voor achterdragers zorgt voor een snelle en veilige installatie. Bovendien bieden de dubbele wandconstructie en de geïntegreerde achterreflector extra bescherming tijdens elke rit.

4. Bobike One Maxi 1P&EB-D Frame&Achterdrager Zitje

Het Bobike One Maxi 1P&EB-D is veelzijdig en kan zowel op het frame als op de achterdrager van je fiets worden gemonteerd. Met verstelbare voetsteunen en een eenvoudig montagesysteem dat geen gereedschap vereist, biedt het comfort en veiligheid voor je kind. De dubbele wandconstructie en de 3-punts veiligheidsgordel zorgen voor een volledige bescherming.

Bezoek onze website en ontdek de beschikbare Bobike-modellen! Maak elke rit speciaal met de combinatie van veiligheid en stijl die alleen Bobike en Momabikes kunnen bieden.

LABELS: